Concepten

We houden ervan om bedrijven te helpen met hun digitale vraagstukken, maar we houden er ook van om van digitale vraagstukken een bedrijf te maken. Dat is de reden waarom we zelf ook concepten uitwerken en opzetten.

  • In augustus 2013 lanceerden we onze eerste webshop. We verkochten middels een licentie-overeenkomst met Zuyd Hogeschool merchandize onder de naam Zuyd Wear. Inmiddels is deze webshop offline.
  • In augustus 2015 begonnen we De Hulsberger, online nieuwsplatform voor, door en over Hulsberg. Sinds maart 2016 brengen we hier ook maandelijks een magazine van uit.
  • In juli 2016 hebben we Libr Workspace gelanceerd. Een creatieve kantoorruimte waardoor zelfstandige ondernemers een plek hebben waar ze sámen kunnen werken.

De Hulsberger

De Hulsberger bestaat uit 3 onderdelen, namelijk: website, Facebook-pagina en magazine. De online kanalen worden maandelijks duizenden keren bekeken. Het magazine heeft een oplage van 2000 stuks.

Lees meer >

Libr Workspace

Libr Workspace is een creatieve kantoorruimte in de oude bibliotheek van Hulsberg. Het initiatief is gestart om kleine zelfstandige ondernemers een inspirerende werkplek te bieden.

Lees meer >

Waarom Code d'Or?

Heeft u zelf ook een idee voor het opzetten van een concept?
Wellicht kunnen wij u helpen met het uitwerken of de realisatie van het concept.